Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vješti pritvorenik

U lisicama pobjegao pravosudnom policajcu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pravosudnom policajcu ispred zgrade crikveničkoga Općinskog suda pobjegao je prijestupnik pritvoren zbog pljačke u Jadrovu.

Ispred zgrade crikveničkoga Općinskog suda u kojoj je i sjedište tamošnje policije oko 13.40 sati pobjegao je 25-godišnji pritvorenik i do kasnog poslijepodneva policajci ga nisu uspjeli pronaći, piše Večernji list.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Znate li nešto Nagrada od 50 tisuća kuna za podatke o vozaču koji je izazvao nesreću i pobjegao Slika nije dostupna 'Tko je?' - 'Bob' Lopov se predstavio pa pobjegao

Pravosudni policajac pritvorenika je vezanih nogu i ruku dopratio na sud u Crikvenici, a on se istrgnuo i pobjegao mu. Predsjednik suda nepravomoćno ga je osudio na šest mjeseci zatvora, a u pritvoru je trebao pričekati odsluženje kazne nakon njezine pravomoćnosti.

Bjegunac je policiji od ranije poznat po kršenju zakona, a do sada je i sedam puta za to bio kažnjen. Policija ga danas nije uspjela pronaći.

Primorsko-goranska policija traga za pritvorenikom riječkog zatvora Fatonom Osmanijem, koji je danas ispred zgrade Općinskog suda u Crikvenici pobjegao pravosudnim policajcima, potvrdio je voditelj Operativno-komunikacijskog centra primorsko-goranske Policijske uprave Valentin Didović.

Policija intenzivno traga za pritvorenikom zatvora u Rijeci Fatonom Osmanijem za kojim je raspisana i tjeralica; on je danas, u ranim poslijepodnevnim satima, ispred zgrade Općinskog suda u Crikvenici, s lisicama na rukama pobjegao dvojici pravosudnih policajaca, rekao večeras je Didović.
 


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene