Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vinkovčanina prijavila supruga

Osumnjičen za silovanje, spolni odnos s djetetom...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vukovarsko-srijemska policija izvijestila je danas da je istražni sudac u Vukovaru odredio 48-satni pritvor muškarcu (1974.) s vinkovačkog područja osumnjičenu za više kaznenih djela protiv spolne slobode i spolnog ćudoređa na štetu triju maloljetnih osoba te je sproveden u zatvor u Osijek.

Nakon kriminalističke istrage osumnjičenik je istražnom sucu Županijskog suda u Vukovaru priveden jučer. Tijekom kriminalističke istrage policija je otkrila kako je osumnjičenik unazad više godina počinio više kaznenih djela: 'spolni odnošaj s djetetom i spolni odnošaj zlouporabom položaja, kazneno djelo bludničenja te zapuštanja i zlostavljanja djeteta ili maloljetne osobe na štetu jedanaestogodišnjeg djeteta'.

Pročitajte i ovo Pedofilija, ilustracija (Foto: Getty) Uhićen muškarac Horor kod Zadra: Punih pet godina silovao djevojčicu koja sada ima 11 Kuća horora u Poljskoj - 1 Cure novi stravični detalji Strahuju da bi moglo biti još mrtvih beba: Otac iz horor-kuće u Poljskoj odgovoran je za preranu smrt supruge?

Po riječima glasnogovornika vukovarsko-srijemske policije Krunoslava Žgele, počinjenje kaznenih djela protiv spolne slobode i spolnog ćudoređa na štetu maloljetnih osoba policija je otkrila nakon istrage započete na osnovi prijave osumnjičenikove supruge (1981.), koja ga je prijavila zbog nasilničkog ponašanja u obitelji.

Supruga osumnjičenog za zlostavljanje i silovanje djeteta, od policije je zatražila i zaštitu. Neslužbeno se doznaje kako je 35-godišnji suprug i otac, osumnjičen da je višestruko premlaćivao suprugu, a sumnjiči ga se i za silovanje dvije maloljetnice te zlostavljanje maloljetnog sina.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene