Obavijesti Video Pretražite Navigacija
30 dana iza rešetaka

Pritvor zbog nasilja, prijetnje i prijevare

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kriminalističkom istragom utvrđena je osnovana sumnja da je 41-godišnji Dubrovčanin počinio kaznena djela nasilničkog ponašanja u obitelji i prijetnja na štetu 23-godišnjakinje iz Ploča i kazneno djelo prijevare na štetu 49-godišnjaka iz Senja, izvijestila je dubrovačko-neretvanska Policijska uprava.

Dubrovčanin je osumnjičen da je od sredine travnja 2009. do 20. svibnja 2010. u stanu u Dubrovniku u više navrata fizički i psihički zlostavljao 23-godišnjakinju s kojom je živio u izvanbračnoj zajednici te joj prijetio ubojstvom kao i članovima njezine obitelji.

Pročitajte i ovo Pogreb žrtve nasilja na Zapadnoj obali Na Zapadnoj obali Izraelski doseljenici u valu nasilja ubili dvojicu mladih Palestinaca Klevisa Ymeri Privedena je Ovo je Albanka koja je terencem usmrtila brata (21) i sestru (19) na magistrali: Voli luksuzan život, na društvenim mrežama ima tisuće pratitelja

Preko oglasa za popunu radnog mjesta u svibnju prošle godine, lažno se predstavivši, stupio je u vezu s 49-godišnjakom iz Senja te natjerao 23-godišnjakinju da se lažno predstavlja i protiv svoje volje komunicira s 49-godišnjakom, nagovarajući ga da joj uplaćuje novac koji je osumnjičenik uzimao sebi. Tako je pribavio protupravnu imovinsku korist od nekoliko desetaka tisuća kuna.

Nakon kriminalističke istrage osumnjičenik je doveden u Istražni centar Županijskog suda u Dubrovniku gdje mu je određen pritvor od 30 dana. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene