Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jednomjesečni pritvor

Pritvor za osumnjičenika ubojstva u Šišanu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Istražni sudac Županijskoga suda u Puli odredio je istragu protiv osumnjičenoga 36-godišnjega Massima Moratta iz Valbandona zbog ubojstva i ubojstva u pokušaju, priopćio je poslijepodne novinarima glasnogovornik suda Damir Krpan.

Kako se navodi u priopćenju za javnost, okrivljeniku je određen i jednomjesečni pritvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke.On je u ponedjeljak navečer nakon kriminalističke istrage priveden u istražni centar Županijskoga suda u Puli zbog osnovane sumnje da je ubio Aleksandra Ausilija (39) iz Rijeke i pokušao ubiti Denisa Dukića (33) iz Pule, kojeg je ranio.

Pročitajte i ovo Gradonačelnik Pule Filip Zoričić krivotvoreni potpis Gradonačelnik Pule: "Predsjednica Gradskog vijeća više nema moju podršku, vrijeme je za izbore" Ilustracija Je li povezano? Detektivi tražili nestale studente iz 2014. pa i sami nestali: Pronađeni su, ali sve je i dalje obavijeno velom tajne

Prijetili oružjem

Naime, osnovano se sumnja da su u nedjelju navečer oko 20,30 sati Dukić i Ausilio, maskirani i naoružani vatrenim oružjem, došli do kuće Massima Morrata u Šišanu, Montrion 105, s namjerom da ga opljačkaju. Prijeteći mu oružjem, tražili su od njega novac te su se ispred kuće s njim potukli, pri čemu se dogodila pucnjava.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene