Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šok u Zagrebu

Prislonio taksistu pištolj na glavu, opljačkao ga i zatvorio u prtljažnik

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Novi, šokantan napad na taksistu dogodio se rano jutros u širem središtu Zagreba.

Rano jutros oko 4:40 sati nepoznati napadač je bez povoda presreo vozača Taxi Cammea, naslonio mu pištolj na glavu te mu otuđio sav novac koji je imao sa sobom. O događaju je izvijestila i PU zagrebačka.

Pročitajte i ovo Ilustracija Istraga u tijeku Masovna pucnjava u Americi: Najmanje četvero mrtvih, napadač u bijegu Slika nije dostupna Umjesto suradnje novi okršaj Taksisti Taxi Zagreba napali vozača Cammea i putnicu

>> Pomahnitali putnik napao taksista pa izbo muškarca

Nakon toga zatvorio ga je u prtljažnik taksija i vozio ga po gradu da bi napustio automobil u naselju Savica i ostavio vozača bespomoćno zaključanog u prtljažniku. Srećom, vozač je uz pomoć službenog mobitela uspio nazvati i zatražiti pomoć. Vozač je u teškom stanju šoka prebačen u bolnicu gdje je primio injekcije za smirenje te je zadržan na promatranju, izvijestila je tvrtka Taxi Cammeo.

Razbojnik je ukrao nekoliko stotina kuna od taksiste. Napad se dogodio u zagrebačkom naselju Savica u Ulici Vladimira Ruždjaka. Žrtva je 29-godišnji taksist.

Zbog navedenog napada, u Taxi Cammeu odlučili su za 13 sati sazvati konferenciju za medije. obrazložili su kako javnost žele upozoriti na sve učestalije napade na vozače taksi službi.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene