Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Prijetio joj smrću pa ju upucao na spavanju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Noćas oko četiri sata u Kaštel Novom hicima iz vatrenog oružja teško je ranjena 20-godišnja djevojka i život joj je ugrožen, a za počiniteljem se traga, izvijestila je glasnogovornica splitsko-dalmatinske Policijske uprave Marina Kraljević-Gudelj.

Djevojka je hitno operirana u splitskoj Kliničkoj bolnici, a, prema izjavi liječnika, njezino je stanje ozbiljno i život joj je u
opasnosti.

Pročitajte i ovo Kaštelani nezadovoljni - 3 Stigao i odgovor Građani stigli na razgovor pa poljubili vrata gradonačelnika: "Frustrirani smo jer ne želi raspravljati o vrlo bitnoj stvari" Ilustracija Serijski nasilnik Istukao djevojku pa na suđenju imao bizarnu molbu: "Ne želim u zatvor, moram se brinuti o njima"

Policija ne želi objaviti identitet žrtve ni počinitelja, no neslužbeno se doznaje da je na 20-godišnju Marinu Petković pucao njezin dvije godine stariji bivši mladić T.B. (22), koji je prijetio da će ubiti i nju i sebe, zbog čega je i prijavljivan policiji.

Istražni sudac Marko Brdar, koji obavlja očevid, izjavio je da je na mjestu pucnjave pronađeno pet čahura.

Na djevojku je, prema prvim nepotvrđenim informacijama, pucano kroz prozor spavaće sobe u obiteljskoj kući na kojemu su bile spuštene rolete.

Počinitelj je nakon pucnjave pobjegao i za njim se intezivno traga.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene