Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obiteljsko nasilje

Prijetio da će ubiti brata i majku pa napao policajce i jednog ozlijedio

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jučer oko 21:05 sati dvojica policijaca upućena su na intervenciju u Rokovce, gdje je 30-godišnjak uz prijetnju hladnog oružja bio nasilan prema bratu i majci.

Nasilnik je prijetio da će usmrtiti 49-godišnju majku i 23-godišnjeg brata, pri čemu je uništavao pokućstvo, priopćila je PU vukovarsko-srijemska.

Pročitajte i ovo Ilustracija Istraga u tijeku U Vinkovcima napali trojicu maloljetnika i 18-godišnjaka, policija traži nasilnike Ilustracija Kaznena prijava Drama u Kninu! 70-godišnjak zbog nesuglasica prijetio članovima obitelji, policija pronašla arsenal oružja

Po dolasku policijskih službenika iz PP Vinkovci u dnevni boravak, nasrnuo je na policijske službenike s dva noža. Zaprijetio je da će ih ubiti te pokušao nožem ubosti policijskog službenika u prsa, ali mu se ovaj uspio izmaknuti.

Tijekom sprječavanja napada i svladavanja 30-godišnjaka, lakše su ozlijeđeni nasilnik i jedan policajac. Uz kaznenu prijavu 30-godišnjak je zbog počinjenih kaznenih djela teškog ubojstva u pokušaju, nasilničkog ponašanja u obitelji i napada na službenu osobu, sinoć predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave vukovarsko-srijemske.

Glasnogovornik PU vukovarsko-srijemske Luka Barunčić kaže kako je nasilniku izmjereno nešto manje od promil alkohola u krvi i da je ranije dolazio u sukob sa zakonom. (Agencija VLM)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene