Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Sinoć je u zadarskoj bolnici jedan 38-godišnjak prijetio da će odjel hitnog prijama raznijeti bombom.


Na Hitni bolnički prijem u zadarsku bolnicu nešto iza 20 sati došao je 38-godišnjak i prijetio da će cijeli odjel raznijeti bombom.

Vezani članci Miroslav Škoro Škoro se žestoko obrušio na Plenkovića: "Zaobilaženje mjera na regionskom projektu koji je započeo u Beogradu nije slučajan propust" Slika nije dostupna BOLNICE: Nemamo novca za lijekove!

Tragedijom je zaprijetio nakon što je tražio da mu se daju određene tablete, insistirajući da to bude istoga trena. Odbio je bilo kakav razgovor, derao se, vikao, a onda vrijeđao medicinsko osoblje u čekaonici. Kada je došao liječnik da vidi o čemu se radi, izvrijeđao je i njega, cijelo vrijeme govoreći da u automobilu ima bombu, piše Zadarski.hr.

Muškarac je više puta zaprijetio da će bombom poubijati sve prisutne. Pozvana je policija, te je utvrđeno da je 38-godišnjak u krvi imao 2,42 promila alkohola. Savladan je i odvezen u policijsku postaju, gdje je zadržan u prostoriji do otriježnjenja.

Protiv njega je podignut optužni prijedlog zbog remećenja javnog reda i mira, te će biti prepraćen prekršajnom sucu koji će odlučiti o kazni.