Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Prijavljeni srednjoškolci zbog vješanja kolege

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Trojica srednjoškolaca iz I. tehničke škole "Tesla" u Zagrebu, koji su prije desetak dana zgrabili 15-godišnjeg učenika i objesili ga o vješalicu, kazneno su prijavljeni zbog nasilničkog ponašanja i ozljeđivanja maloljetnika.

Pročitajte i ovo Ilustracija Uznemirujuća činjenica "Može doći do moždanog i srčanog udara": Sve više mladih konzumira ovu vrstu pića u jednoj županiji Slika nije dostupna JAVITE! FOTO Jeste li ih vidjeli? Zagrebačka policija traži mladiće s fotografija

Zagrebačka policija dvojicu 15-godišnjaka i njihova godinu dana mlađeg prijatelja sumnjiči da su 6. listopada za školskog odmora na prvom katu škole prišli žrtvi, odnosno kolegi iz razreda. 

Dvojica su ga zgrabila i podignula u zrak, a treći mu je objesio kukuljicu majice o vješalicu na visini od oko 190 centimetara. Zatim su ga pustili, pa je učenik visio nekoliko centimetara od poda, nakon čega mu je od težine puknula majica.

Dječak je pritom zadobio više podljeva s prednje strane vrata, što je liječnik Klinike za dječje bolesti ocijenio kao lakšu tjelesnu
ozljedu.

Trojica osumnjičenih srednjoškolaca prijavljena su Općinskom državno

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene