Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nestručno rukovanje oružjem

Zaštitar pištoljem ranio kolegu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Službenici osječko-baranjske Policijske uprave podnijet će kaznenu prijavu protiv 22-godišnjeg djelatnika osječke zaštitarske tvrtke koji je ranio 31-godišnjega kolegu hicem iz vatrenog oružja.

Neslužbeno se doznaje da se nesreća dogodila u osječkim prostorijama tvrtke 'Orbico' jučer oko 16 sati kad je 22-godišnji zaštitar, nestručno rukujući službenim pištoljem, ispalio jedan hitac koji je pogodio njegova 31-godišnjega kolegu.

Pročitajte i ovo Pucnjava u Sisku - 8 PALIO KUĆE I AUTE FOTO Policija uhitila napadača iz Siska: Ubio jednu osobu, lakše ozlijeđeno dijete dok je bježalo Noćni klub u Biogradu - 5 Slavlje se pretvorilo u tragediju Tučnjava u biogradskom klubu: Umro zaštitar, privedene dvije osobe - ''Bilo je tu i ranije problema''

Ranjeni zaštitar prevezen je u osječki Klinički bolnički centar, gdje je utvrđeno da ima prostrijelnu ranu desne potkoljenice te je zadržan na liječenju. Protiv nesavjesnoga zaštitara policija će podnijeti kaznenu prijavu zbog dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom. (Hina)

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene