Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tragedija obitelji Hamzić

Preživjeli sin kimanjem potvrdio da je pucao otac?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policijski istražitelji uspjeli su porazgovarati s jedinim preživjelim članom obitelji Hamzić, koji im je potvrdio kako je otac obitelji pucao na njih.

Vladimir Hamzić, 26-godišnjak, samo dan nakon obiteljske tragedije, kimanjem glavom je istražiteljima potvrdio kako je njegov 57-godišnji otac Zlatko, ispalio smrtonosne hice iz pištolja, kojima je ubio starijeg 30-godišnjeg sina Zdenka te 57-godišnju suprugu Mariju, piše Jutarnji list.

Pročitajte i ovo Kamion se zabio u kuću kod Vinkovaca zabio se u kuću FOTO Šokantno svjedočanstvo: "Zatresla se kuća, žena vrišti i plače, pao je krov na dijete" Slika nije dostupna Zatvorio se u kuću Vinkovci: 58-godišnjak aktivirao eksplozivnu napravu

>> Policija još istražuje tragediju u obitelji Hamzić

Na pitanje istražitelja je li se u kući, u vrijeme tragedije našao bilo tko drugi osim obitelji, mladić im je negativno odgovorio, opet pomicanjem glave. Nije im mogao reći što su motivi napada bili, sugerirajući da niti njemu samome to nije jasno. Istražitelji bi kroz nekoliko dana ponovno trebali popričati s Vladimirom, a u međuvremenu se još uvijek provodi istraga.

Mladić se nakon provedene operacije dobro oporavlja, a s odjela intenzivne njege je premješten na URL odjel te je počeo pomalo i govoriti. Razumljivo, još je uvijek u stanju šoka, a i s rodbinom je odbio komunicirati.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene