Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Završila u ogradi

Drama na autocesti: Prevrnula se cisterna s gorivom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog prometne nesreće u kojoj se u 17,15 na autocesti Zagreb-Karlovac prevrnula cisterna varaždinskih registracija, te je dio goriva iscurio u okoliš prometnica je zatvorena u smjeru Zagreba, prve su informacije karlovačke policije od koje se doznaje da u nesreći nitko nije ozlijeđen.

Vozila koja su se u to doba zatekla na autocesti sada su u koloni.Riječ je o 50-tak šlepera, 20-tak autobusa i mnoštvo osobnih automobila. U policijskom Centru 192 u Karlovcu navode da zbog toga što se očekuje skoru normalizacija prometa

Pročitajte i ovo Lana i Zayn poginuli su, majka i stariji brat bore se za život tragedija u Americi VIDEO Pijana vozačica zabila se u ljude koji su slavili dječji rođendan: Poginuli su Lana (8) i njezin brat, puno je ozlijeđenih Deseci ozlijeđenih u nesreći trajekta Drama u Napulju VIDEO Trajekt se zabio u pristanište u popularnoj turističkoj destinaciji: Velik je broj ozlijeđenih

Traju dogovori kako da se obavi posebna regulacija prometa, da se dozvoli vozilima da se okrenu u pravcu Karlovca i dalje se upute na državnu cestu D1, odnosno na tzv. staru karlovačku cestu.

Prevrtanje se dogodilo kod odmorišta Draganić- na 32. kilometru, gdje se kamion zabio u ogradu.

U karlovačkom Centru 112 se doznaje da je nepoznata količina goriva iscurila iz cisterne u okoliš, te su na mjesto događaja krenuli vodopravni inspektori i inspektori za zaštitu okoliša i prometa.

FOTO Cisterna izletjela s ceste, dvije osobe ozlijeđene

Zamjenik zapovjednika karlovačke Javne vatrogasne postrojbe Robert Hranilović je rekao kako su njihovi vatrogasci na terenu zatvorili ventil kroz koji je istjecalo diesel gorivo, pa je veliko zagađenje spriječeno na vrijeme.

" Na terenu je devet naših ljudi s četiri vozila, ali samo zbog preventive, jer do požara nije došlo. Čekamo i zbog tehničke intervencije kod prepumpavanja goriva u drugu cisternu koja treba doći iz Varaždina, kao i zbog dizanja prevrnute cisterne, kada dođe dizalica, kazao je Hranilović.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene