Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Novac zadržao za sebe

Prevario trojicu za pola milijuna kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka policija prijavila je 32-godišnjaka koji je od trojice muškaraca na prijevaru uzeo više od pola milijuna kuna za ulaganje u finacijske institucije, a zatim ga zadržao za sebe.

Slučaj su policiji prijavili oštećeni muškarci nakon što su shvatili da ih je 32-godišnji T. M. prevario kad im je obećao da će zaraditi 'veliku dobit' ulaganjem u financijsko tržište. Oni su s njim sklopili ugovore o posredovanju i uplatili na njegov račun više od pola milijuna kuna. No, prevarant nije novac uložio već ga je zadržao za sebe. Policija je izvijestila da je protiv osumnjičenog, koji joj je od ranije poznat po sličnim kaznenim djelima, podnijela posebno izviješće zagrebačkom Općinskom državnom odvjetništvu. (Hina)
 

Pročitajte i ovo Uhićen Hrvoje Vojković Hrvoje vojković Posao je započeo s Tuđmanovim unukom, Croatia osiguranje isplatilo mu je ogromnu otpremninu, a onda je pao jer nije posadio tulipane Izjava premijera Plenkovića nakon sjednice Vlade Na zatvorenom dijelu sjednice Imenovani novi predstavnici brojnih institucija: Na popisu se nalaze Jadrolinija, Novinarsko društvo, HGSS i brojni drugi

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene