Obavijesti Video Pretražite Navigacija
opasnost od ponavljanja djela

Pretukli maloljetnika: Sud odredio jednomjesečni istražni zatvor trojici mladića

Vršnjačko nasilje u Zadru
Vršnjačko nasilje u Zadru Foto: DNEVNIK.hr
Županijski sud u Zadru odredio je jednomjesečni istražni zatvor trojici mladića koji su pretukli petnaestogodišnjaka.

Trojici mladića, od kojih su dva maloljetnika, Županijski sud u Zadru odredio je istražni zatvor nakon što su uhićeni zbog premlaćivanja 15-godišnjaka.

Dva maloljetnika se sumnjiči da su 22. travnja oko 20 sati u Ulici bana Josipa Jelačića u Zadru fizički napali maloljetnika udarajući ga rukama po tijelu i glavi čime su mu ,nanijeli ozljede koje su u Općoj bolnici Zadar okvalificirane kao lake tjelesne ozljede s mogućnošću prekvalifikacije.

Pročitajte i ovo Vršnjačko nasilje Vršnjačko nasilje Još jedan maloljetnik kazneno prijavljen zbog zlostavljanja 14-godišnjeg dječaka u Zadru

Pročitajte i ovo Vršnjačko nasilje ISTRAGA JOŠ TRAJE Ravnatelj bolnice o stanju pretučenog 14-godišnjaka: "Iako su ozljede na početku bile okvalificirane kao lakše, riječ je o teškim ozljedama"

Devetnaestogodišnjaka se sumnjiči da se početkom ožujka ove godine u Ulici Ante Starčevića u Zadru nasilnički ponašao prema istoj maloljetnoj osobi na način da ju je fizički napao udarajući je rukama po tijelu. Mladićima je istražni zatvor određen zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela, a trajat će do 30 dana, piše Večernji list.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene