Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obračun u Sesvetama

Pretukli ga, pa ih pregazio autom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na parkiralištu jednog kafića u Sesvetama obračun tri muškarca kulminirao je gaženjem osobnim automobilom.

Na sesvetskoj Kobiljačkoj cesti u jednom kafiću, jučer oko 18:30 sati posvađali su se M.T.(37) i S.G.(48) sa 28-godišnjim mladićem. Svađa se ubrzo preselila na parkiralište lokala gdje je došlo do fizičkog obračuna, piše Slobodna Dalmacija.

Pročitajte i ovo Izraelski napad na Rafu RATNE STRAHOTE "Tragedija, djevojčica je rođena kao siroče": Spasili bebu čija je majka ubijena u napadu Ilustracija teško je ozlijeđena Strava u Zagrebu: Ponudio djevojci prijevoz pa je nakon svađe izbacio iz auta, udario i vukao po cesti

>> Drniš: Potukli se srednjoškolci, jedan teže ozlijeđen

Nakon tučnjave, M.T. i S.G. vraćali su se u kafić, ali tada ih je 28-godišnjak iznenadio. Naime, vozilom je krenuo direktno na njih. Obojicu je srušio na tlo i potom se dao u bijeg.

Dvojica pregaženih muškaraca su prevezena u bolnicu gdje su starijem utvrđene teške ozljede u vidu potresa mozga, dok je mlađi muškarac lakše ozlijeđen. Policija je ubrzo pronašla bjegunca i uhitila ga.

Kriminalistička obrada u tijeku, a 28-godišnjak bi mogao kazneno odgovarati za dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene