Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Pretučena djevojka za napad optužuje vlasnike kluba

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Osijeku u nedjelju ujutro pretučena je 28-godišnja djevojka ispred narodnjačkog kluba u središtu grada. S ozljedama glave i kralježnice liječi se na traumatološkom odjelu osječke bolnice i optužuje: 'Pretukli su me vlasnici kluba'.

Ozljeda glave, leđa, stražnjice. Noćni izlazak Tamara će dugo pamtiti. Posjetila je klub tražeći zabavu, a iz njega izašla, kaže, s teškim ozljedama.Tamarina agonija, kaže, počela je sat vremena iza ponoći za šankom noćnog kluba.

Pročitajte i ovo Noćni klub - 1 Halloween party Drama u splitskom gay klubu: Bačen pepper sprej među studente, istraga u tijeku Slika nije dostupna Eksplozija u noćnom klubu 'Fontana'

'Pile smo piće i zezale se s dečkima. U jednom trenutku sam dečki u zezanciji navukla kapuljaču preko glave, na što je on poludio i izbacio me van', rekla je Tamara Šterle.

U trenu se našla na ulici. Tvrdi da su je pretukli vlasnici kluba.

'Čak je jedan i pljunuo na mene, udarali su me i šakama i nogama', dodaje Tamara Šterle.

Njezin otac obavijestio je policiju tek dan poslije.Tablete za smirenje nisu ga ni smirile, ni utješile.

'Jasno vam je zašto nosim sunčane naočale, pa zamislite kako bi vama bilo da se to dogodilo vašem djetetu ili djeci tih ljudi koji su to napravili', rekao je Zlatko Šterle, otac pretučene djevojke.

Za incident u svom klubu, vlasnik nije čuo. Tvrdi da u klubu nikada nije razbijena niti jedna čaša, a kamoli ljudska glava.

'Kod nas se to nikad ne događa. Da bi netko istukao djevojku?! Ovo mi je prva informacija, a posebno da bih ja to učinio ili netko od mojih redara, to se kod nas nikada ne bi dogodilo', rekao je Ante Jurilj, vlasnik noćnog kluba.

O slučaju je obaviješteno i ravnateljstvo policije. Istraga će pokazati, kažu u policiji, tko govori istinu.Dok prozvani negiraju da se incident uopće dogodio,Tamara protiv njih najavljuje i sudsku tužbu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene