Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

58-godišnjak sa šireg splitskog područja u zatvoru će provesti četiri godine nakon što je osuđen zbog silovanja unuka svoje supruge.


Iako je presuda nepravomoćna podigla je puno prašine. Javnost je neugodno iznenađena kaznom koju je splitski sud izrekao 58-godišnjaku koji je godinama silovao dvije djevojčice, unuke njegove supruge, piše Slobodna Dalmacija.

Vezani članci Prometna nesreća između Velike i Češljakovaca - 1 Crna nedjelja: Kod Požege poginuo mladić, dvoje ozlijeđenih, 24-godišnjak stradao i troje ljudi ozlijeđeno kod Rovinja Privođenje muškarca koji je u Medulinu metalnom šipkom napao susjedu - 2 Muškarac koji je metalnom šipkom brutalno pretukao 62-godišnju susjedu otprije poznat policiji

Počinitelj je za svako produljeno djelo silovanja dobio po tri godine zatvora, a sudac je izrekao jedinstvenu kaznu od četiri godine.

Muškarac je seksualno zlostavljao dvije djevojčice, unuke svoje supruge. U neprimjereni kontarkt s prvom stupio je tijekom njezinog petog razreda osnovne škole, a s drugom pri kraju četvrtog razreda. Stariju je djevojčicu silovao najmanje osam puta, a mlađu je tijekom tri godine silovao najmanje jednom na mjesec.

Srećom starija se djevojčica ohrabrila, unatoč prijetnjama muškarca, i sve prijavila policiji.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook