Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Usred bijela dana

Preprodavaču zlata na parkingu ukrali 2 milijuna kuna vrijedan nakit!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jučer oko 16 sati na parkiralištu trgovačkog centra City Centra u Dubravi, dvojica su nepoznatih počinitelja ukrala nakit vrijedan gotovo 2 milijuna kuna, koji je pripadao 48-godišnjem preprodavaču zlata.

Gotovo dva milijuna kuna vrijedan zlatni nakit ukraden je 48-godišnjem Zagrepčaninu D. K. na parkiralištu trgovačkog centra City One east na zagrebačkoj Slavonskoj aveniji, otkriva Jutarnji list.  Istražitelji su na sto muka ne bi li razriješili slučaj obzirom da raspolažu različitim informacijama i verzijama događaja. Bilo kako bilo, moraju utvrditi i porijeklo zlata. Naime, nije isključeno da je zlatnina u Hrvatsku ušla ilegalnim kanalima s ciljem bolje zarade obzirom da se za gram zlata u Lijepoj našoj može dobiti i 30-ak kuna više nego primjerice u susjednoj BiH.

Pročitajte i ovo Policija, ilustracija Drama na Črnomercu Lažno prijavio da je ispred trgovačkog centra postavljena bomba: Policija ga uhvatila Ilustracija Uhićeni su Sve su isplanirali, ukrali auto, krenuli u pljačku, a onda se dogodilo nešto što nisu očekivali

>> Spektakularni detalji jedne od najvećih pljački ikada!

Kako neslužbeno doznaje Jutarnji list, zlatninu je 48-godišnji poduzetni štovatelj zlata trebao - preprodati. No na kraju, umjesto da je na zlatu zaradio, bez njega je ostao, jer su dvojica počinitelja, s kojima je imao dogovor, pobjegla u nepoznato i tako uspješno odradila prethodno skovani plan. Hoće li registarske oznake na vozilu kojim su kradljivci došli pomoći policiji da riješe slučaj, doznat će se po dovršetku kriminalističke obrade, koja je u tijeku.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene