Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Virovitička policija podnijela je kaznenu prijavu protiv 49-godišnjakinje koju sumnjiči da je plinaru oštetila za više od 280 tisuća kuna jer je prepravila brojčanik plinomjera kako bi prikazala manju potrošnju.


Policija ne navodi kada je osumnjičena prepravila plinomjer i koju je količinu plina na taj način "uštedjela". No, tvrde da su kriminalističkim istraživanjem utvrdili da je s plinomjera skinula plombu državnog zavoda za mjeriteljstvo, nakon čega je prepravila brojčanik kako bi prikazivao manju potrošnju plina.

Vezani članci Poštanski sandučić, ilustracija Lažna bankarica operira po kućama: Pogledajte kako je prevarila vremešnog muškarca, ostao bez nekoliko desetaka tisuća kuna Predsjednik RH Zoran Milanović u Virovitici - 3 Milanović o izboru šefa Vrhovnog suda: "U politici je potrebna inteligencija viša od temperature sobe. HDZ će sam izabrati nekog tko će tamo onda biti klozet frau"

Zbog toga joj osim za krađu tešku 280 tisuća kuna, slijedi i prijava za kazneno djelo skidanja i povrede službenog pečata, izvijestila je policija. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook