Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija traži pomoć građana

Prepoznajete li ovog razbojnika?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija traži pomoć građana pri hvatanju nepoznatog razbojnika koji je u ožujku ove godine opljačkao ljekarnu u zagrebačkoj Vidrićevoj ulici.

Muškarac za kojim policija traga star je između 40 i 45 godina, visine oko 170-175 cm, srednje tjelesne građe. Počinitelj ima tamne oči i kosu, te bradu i brkove, a na dan razbojstva nosio je jaknu tamnoplave boje s kapuljačom, a na glavi je imao plavu šiltericu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Crna kronika Pritvoren zbog pokušaja ubojstva i zlouporabe droga kraj Poreča Uočena dva konja u središnjem Londonu uplašili su se VIDEO Nesvakidašnja potjera: Središtem Londona dva sata trčalo pet konja, petero ljudi je ozlijeđeno

Policija moli sve građane koji imaju korisne informacije o nepoznatom razbojniku da se jave na broj 192 ili na zagrebacka@policija.hr.

>> Imate li informacije o ovom pljačkašu?

Podsjetimo, prošli je tjedan policija također tražila pomoć pri pronalasku jednog drugog razbojnika koji je krađu počinio također u ožujku ove godine. Počinitelj još uvijek nije pronađen, te policija i dalje traži pomoć građana.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene