Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Javite im

Prepoznajete li muškarca s fotografija? Zagrebačka policija traži ga zbog razbojništva u Zagrebu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka policija traži muškarca s fotografija, dovode ga u vezu s razbojništvom koje se dogodilo u kolovozu prošle godine u Zagrebu.

Zagrebačka policija objavila je fotografije muškarca kojeg traže. Dovode ga u vezu s razbojništvom počinjenim u Zagrebu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Podignuta optužnica Strava u Zagrebu: Upadao u trgovine, ljekarne i pošte, zaposlenima prijetio ubodom medicinske igle ili noža Ilustracija Istraga u tijeku Opljačkana kockarnica u Zagrebu: Pljačkaš prijetio pištoljem i nasrnuo na zaposlenice

Naime, 16. kolovoza 2020. godine u 10:18 u Zagrebu u Ulici Vile Velebita, nepoznati je počinitelj počinio razbojništvo, priopćeno je iz zagrebačke policije. Na fotografijama je muškarac za kojeg se pretpostavlja da raspolaže saznanjima o navedenom kaznenom djelu.

Nepoznati je muškarac kratko ošišane kose, lice mu je pokriveno zaštitnom maskom, na glavi je nosio sunčane naočale, bio je odjeven u majicu kratkih rukava svijetlo zelene boje s bijelim detaljima, crne kratke hlače, bijele tenisice s crnim detaljima te je na leđima nosio crno-crveni ruksak, dok na podlaktici desne ruke ima tetovažu.



Iz policija mole građane da ako imaju korisne informacije o muškarcu s fotografija, o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili se jave na broj 192.

Također, korisne informacije građani mogu dostaviti i na e-mail zagrebacka@policija.hr. Informacije građani mogu dostaviti i anonimno.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene