Obavijesti Video Pretražite Navigacija
može i anonimno

Prepoznajete li ga? Policija ga traži zbog prijetnji muškarcu u kafiću

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prepoznajete li muškarca s fotografije? Ako da, javite policiji.

U četvrtak 19. prosinca 2019. godine oko 11:50 u Ulici kneza Domagoja u Zagrebu nepoznati je muškarac prijetio 59-godišnjaku u ugostiteljskom objektu.

Pročitajte i ovo Vatrogasci, ilustracija optužni prijedlog Drama na sjeveru Hrvatske: Polijevali gorivo po cesti i zapalili! Policija pronašla pištolj kod 38-godišnjakinje uhićena je Kod majke osmero djece u grudnjaku pronađen pištolj, u čarapi metci: "Nabavila sam pištolj toga jutra..."

Na fotografiji je muškarac za kojeg se pretpostavlja da raspolaže saznanjima o kaznenom djelu.

Nepoznati je muškarac starosti 30 do 35 godina, visine 175-180 cm, srednje tjelesne građe, smeđe kose i očiju, obučen u svjetloplavu majicu s bijelim znakom i natpisom "adidas", donji dio tamnoplave trenirke s bijelim natpisom, crne tenisice i crnu zimsku jaknu, na leđima ruksak crne boje.

Policija poziva građane da, ako imaju korisne informacije o osobi s fotografije, o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili se jave na broj 192.

Također građani informacije mogu dostaviti i na e-mail zagrebacka@policija.hr. Policija podsjeća da sve korisne informacije građani mogu dojaviti i anonimno.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene