Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tragedija u Osijeku

Preminuo učenik koji je pao i teško stradao na praksi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sedamnaestogodišnji praktikant iz Čepina koji je prekjučer pao na gradilištu s visine oko pet metara i zadobio ozljede opasne po život, preminuo je danas oko podneva.

Podsjetimo, mladić, koji se na gradilištu Eurodoma u Osijeku u Istarskoj ulici bb nalazio kao učenik na praksi tvrtke Voodovod, u ponedjeljak oko 13, 45 sati pao je sa nezaštićenog stubišta. 17-godišnjak je pao na donju etažu u garažnom dijelu objekta. Hitno je prevezen u Kliničku bolnicu Osijek gdje se su liječnici borili za njegov život.

Pročitajte i ovo Ilustracija Kolege u šoku Iznenada preminuo glazbeni urednik Hrvatskog radija: "Posvećen glazbi, uvijek je tražio ono najbolje" Slika nije dostupna Nasilje u školi Nije govorio engleski: Učiteljica ubila učenika (6)?!

Voditelj jedinice intenzivnog liječenja dr. Josip Ivić, izjavio je kako je mladić operiran odmah nakon dolaska u bolnicu, te da je bio u komi i na raspiratorima. Djelatnici PU osječko-baranjske u nazočnosti inspektora zaštite na radu proveli su očevid, a istraga je još u tijeku.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene