Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na radnom mjestu

Iznenada preminuo Josip Biljan, načelnik Policijske uprave ličko-senjske

Josip Biljan
Josip Biljan Foto: PU ličko-senjska/DNEVNIK.hr
Načelnik Policijske uprave ličko-senjske Josip Biljan preminuo je u srijedu na radnom mjestu u Gospiću.

 U Operativno komunikacijskom centru ličko-senjske policije Hini je potvrđeno da je smrt prirodna, odnosno da je načelnik preminuo od zatajenja rada srca.

Pročitajte i ovo Ukradeni brak jazavčar nestao u srijedu Ovaj je pas ukraden, traže ga policija i vlasnik: "Vrijedi nekoliko tisuća eura" Policija istražuje smrt Ukrajinca Uhićen je FOTO Policija otkrila tko je ubio Ukrajinca u Slavonskom Brodu, objavili i što je s ostalim privedenima

Biljan je bio na čelu Policijske uprave od rujnu 2017. godine do kada je bio načelnik MUP-ovog Prihvatnog centra za strance Ježevo.

"S velikom tugom i žalošću izvješćujemo da nas je danas, 1. travnja 2020. godine u 58-godini uslijed iznenadne smrti napustio Josip Biljan, načelnik Policijske uprave ličko-senjske.

Na čelu Policijske uprave ličko-senjske bio je od 20. rujna 2017. godine, a u Ministarstvu unutarnjih poslova od 12. svibnja 1992. godine.

Izgubili smo jednog vrijednog, stručnog, odgovornog i profesionalnog policijskog službenika, koji je u svom dugogodišnjem radnom iskustvu pokazao iznimne ljudske i profesionalne vrijednosti.

U ime Ministarstva unutarnjih poslova i Policijske uprave ličko-senjske izražavamo sućut obitelji preminulog policijskog službenika, načelnika Policijske uprave ličko-senjske Josipa Biljana.

Počivao u miru Božjem!", izvijestili su iz Policijske uprave ličko-senjske.

 

(Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene