Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Alkoholizirani vozač

Kod Valpova: Pijani vozač prešao u suprotni trak, dijete preminulo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Od ozljeda zadobivenih u prometnoj nesreći koja se u srijedu, nešto poslije 16 sati, dogodila kod Valpova, preminulo je teško ozlijeđeno dijete, a policija će kazneno prijaviti 27-godišnjeg vozača koji je izazvao nesreću pod utjecajem alkohola, izvijestila je u četvrtak osječko-baranjska Policijska uprava (PU).

Nesreća se dogodila kad je 27-godišnji vozač na županijskoj cesti između Metlinaca i Marjančaca, kod Valpova, uz nedozvoljenu prisutnost alkohola u krvi, na raskrižju s lokalnom cestom, uslijed neprilagođene brzine, izgubio nadzor nad vozilom, prešao u prometni trak za suprotni smjer i sudario se s automobilom kojim je upravljao 56-godišnji vozač.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Splitu - 7 prometna nesreća Dvije osobe ozlijeđene: Udario pješaka pa završio na krovu Gužva na zagrebačkoj obilaznici - 1 ogromna gužva FOTO Kilometarska kolona na zagrebačkoj obilaznici: "Ovo je užas, stojimo. Od Prečkog mi je trebalo čak 50 minuta"

Od siline sudara vozilo 56-godišnjaka odbačeno je u odvodni kanal, a teške ozljede zadobila su oba vozača, 32-godišnjakinja i dijete te putnici u vozilu 56-godišnjaka, a pružena im je liječnička pomoć u osječkom Kliničkom bolničkom centru.

Dijete je preminulo u četvrtak, u jutarnjim satima, a policija će protiv 27-godišnjeg vozača podnijeti kaznenu prijavu. (Hina)
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene