Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pronađen nakon potrage

Pregazio staricu i pobjegao s mjesta nesreće

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U prometnoj nesreći koja se dogodila danas oko 12,20 sati u Staroj Ploščici, u Općini Ivanska, smrtno je stradala 80-godišnja pješakinja, a vozač je pobjegao s mjesta nesreće, izvijestila je Policijska uprava bjelovarsko-bilogorska.

Policija navodi kako je vozač Opel Astre zagrebačkih registracijskih oznaka, vozeći županijskom cestom kroz mjesto Stara Ploščica prema Novoj Ploščici prednjim dijelom vozila udario u pješakinju Katu V. (1930.) iz Stare Ploščice, koja je u tom trenutku počela prelaziti kolnik.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Izgubio kontrolu Umro od posljedica slijetanja u odvodni kanal Slika nije dostupna Nepropisno pretjecao kamion U Novigradu Podravskom poginuo traktorist

Od udarca pješakinja je odbačena na parkirališni prostor ispred lokalne trgovine, dok je vozač vozilom pobjegao s mjesta nesreće.

Pješakinja Kata V. prevezena je u Opću bolnicu Bjelovar, gdje je od zadobivenih ozljeda preminula u 15,25 sati.

Policija je nakon intenzivne potrage iza 17 sati u Vlaislavu pored Koprivnice, pronašla vozilo koje je sudjelovalo u ovoj prometnoj nesreći te 27-godišnjaka s područja Općine Ivanska za kojeg se sumnja da je upravljao tim vozilom u trenutku prometne nesreće, navodi PU bjelovarsko-bilogorska.

Policijski djelatnici Policijske postaje Čazma nastavljaju kriminalističko istraživanje. Ovo je dvanaesta poginula osoba u prometnim nesrećama ove godine na području PU bjelovarsko-bilogorske.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene