Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Predao se izgrednik koji je pucao ispred 'Petog elementa'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačkoj policiji predao se 19-godišnjak osumnjičen da je prije dva tjedna pred klubom "Peti Element" u središtu Zagreba iz pištolja ispalio najmanje devet hitaca prema skupini mladih, pri čemu je teže ranjena jedna, a lakše dvije osobe.

Osumnjičeni Simone Osmanović jučer se, nakon 11 dana potrage, predao policiji koja ga tereti da je u nedjelju u noći, 25. svibnja pucao pred klubom. Osumnjičeni se u policiji branio šutnjom.

Pročitajte i ovo Željko Cvrtila i Ivan Čorkalo, reporter Dnevnika Nove TV Ilegalno oružje Cvrtila o pucnjavi na zagrebačkim ulicama: ''Treba više policije na cesti, a manje u kancelarijama'' Policija na terenu nakon pucnjave na zagrebačkoj Trešnjevci Pucnjava na Trešnjevci VIDEO Užas u Zagrebu: U muškarca ispalio nekoliko hitaca pa pobjegao!

Za drugog mladića, 20-godišnjeg Fehu Osmanovića, za kojim se još traga radi povezanosti s pucnjavom, uhićeni je rekao da se nalazi u Italiji.

Nakon kriminalističke obrade Simone Osmanović je uz posebno izvješće odveden u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.

Policija ga tereti da je iz pištolja nepoznate marke ispalio namanje devet hitaca prema skupini mladih, uključujući i četiri maloljetnika koji su se nalazili pred klubom u Tratinskoj ulici.

Jednim hicem teško je ranjena 20-godišnja djevojka, a lakše 18-godišnjak i 21-godišnjak.

Policija je ranije objavila da su mladići i djevojka ranjeni kad su izišli iz kafića za dvjema skupinama koje su se naguravale i vrijeđale.

Sukob skupina započeo je u klubu, a nakon naguravanja nastavio se na ulici, nakon čega su se mladići iz jedne skupine ušli u automobil i u vožnji zapucali prema klubu i ljudima koji su se nalazili ispred kluba.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene