Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Sinj: Istukao odvjetnika u zgradi suda

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U zgradi Općinskoga suda u Sinju jutros je napadnut odvjetnik Zvonko Maras iz Sinja, doznaje se u splitsko-dalmatinskoj Policijskoj upravi. Prema policijskom izvješću, odvjetnika je napao 44-godišnji Luka Kelava, koji je desetak minuta prije bio u sudnici gdje se protiv njega vodila rasprava zbog tužbe jedne zagrebačke tvrtke.

Kelava je naime prije nekog vremena živio u stanu u Zagrebu, a s obzirom na to da nije plaćao pričuvu, tvrtka koja je upravljala zgradom podigla je tužbu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Kod Trilja Autom se pijan zabio u vozilo iz suprotnog smjera: Dijete teško stradalo, liječnici se bore za njegov život Napad psa Prekršajni nalog U Slavoniji pas napao i ugrizao dijete: Vlasnik ga ostavio u dvorištu, ali napravio veliku pogrešku

Tvrtku je u predmetu na sinjskom sudu zastupao odvjetnik Zvonko Maras.

'Za vrijeme rasprave sve je bilo mirno, a kada sam izišao, Kelava me je napao i počeo me udarati šakama po glavi i licu', kratko je rekao Maras, koji je najprije zadržan u sinjskoj, a zatim i u splitskoj bolnici.

Kelavu je svladao policajac koji se zatekao u hodniku sudske zgrade te ga je uz pomoć kolega priveo u Policijsku postaju u Sinju.

Kelava je ispitan i zadržan, a tijekom dana bit će priveden istražnome sucu u Splitu. O težini ozljeda odvjetnika Marasa nakon liječničkog izvješća ovisi kakvu će prijavu podići istražni sudac.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene