Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Poznat identitet napadača na trudnicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je u četvrtak, usred bijela dana drvenom palicom pretučena Matilda Marković (29), policija se danas objavila da je napadač muška osoba stara 40 godina, s područja Otočca i da se njim se traga.

Oni koji poznaju Matildu Marković kažu da je iznimno vrijedna, pažljiva i druželjubiva osoba, piše Večernji list. 

Pročitajte i ovo Ilustracija Strašan zločin Traže bržu pravdu u slučaju koji je šokirao javnost: Svoju trudnu djevojku 37 puta ubo nožem Policajac ubio trudnicu na parkiralištu pokušala je pobjeći VIDEO Policajac ubio trudnicu (21) na parkiralištu. Posljednje riječi bile su joj: "Hoćeš li me upucati?"

Susjedi obitelji Marković u Prozoru pričaju kako je Matilda držala po 10 krava, vozila traktore, orala, sijala, obrađivala vrt i brinula se za svoje tri maloljetne kćeri i supruga Dražena. 

Kako policija još uvijek ne izlazi s podatcima o mogućem počinitelju brutulnog premlaćivanja, u Otočcu kruže razne priče o mogućem batinašu žena. Dok jedni tvrde da je Matildu prebio njezin prvi muž, drugi govore da je riječ o nekom Bosancu iz Vrhovina. Ni Matildin suprug Dražen Marković ne dvoji da je imala težak život. 

' Što je ona prije imala s nekim muškarcima, nije me zanimalo. Kao i njoj, i meni je jedan njezin bivši prijetio preko mobitela, ali nisam na to obraćao pažnju, bilo mi je važno da je sretna i zadovoljna'  govori suprug Dražen.

Lička policija po svom starom običaju ne otkriva nikakve detalje, pa i onda kad nešto zna, tako da se stanovnici Otočca u čudu pitaju što uopće rade. Dražen Marković kaže da je često primao prijetnje preko mobitela zbog supruge te da je morao promijeniti broj. Iako su od brutalnog premlaćivanja trudnice prošla već tri dana, policija uopće nije kontaktirala s Draženom Markovićem. 

' Pa što se događa?! Prebili su mi ženu, a ja uopće ne znam što se događa?! Prebiju mi ženu, a policija me uopće ne obavijesti i ništa ne pita?! O čemu je ovdje riječ?' u čudu se pita Dražen. 

Tek u petak u 17 sati policija se oglasila šturim priopćenjem u kojem stoji da su utvrdili da je napadač muška osoba stara 40 godina, s područja Otočca i da se za njim traga. 


Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene