Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Teške tjelesne ozljede

Pozlilo poljskom roniocu, prevezen u barokomoru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Poljskom 22-godišnjem roniocu jučer je pozlilo kod otočića Kraljevac nedaleko Čiova, nakon čega je prebačen u barokomoru u splitsku bolnicu u kojoj kažu da je mladić zadobio teške tjelesne ozljede.

Splitska policija danas je izvijestila da je 22-godišnji Poljak jučer oko 14,45 sati ronio s bocama kisika kod otočića Kraljevac nedaleko Čiova.

Pročitajte i ovo Požar na Čiovu - 6 Uništeno više od 500 hektara Policija objavila kako je došlo do velikog požara na Čiovu: Jedan radnik kazneno prijavljen, a drugi pušten Uhićeni radnici na Čiovu - 3 Buktinja na otoku Vjeruje se da ova snimka pokazuje trenutak izbijanja požara na Čiovu: "Normalna osoba to ne može napraviti." Stručnjak pojašnjava kako djeluju piromani

U jednom trenutku je izronio te mu je pozlilo. Odmah je prebačen u splitsku bolnicu i smješten u barokomoru. Liječnici kažu da se radi o teškim tjelesnim ozljedama. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene