U noći s četvrtka na petak planulo je jedno od skladišta u splitskoj Dujmovači.

Galerija


U požaru koji je u prvim satima petka izbio u skladištu u splitskoj Dujmovači izgorio je razni građevinski materijal, ozlijeđenih nema, a vatra je lokalizirana pola sata nakon izbijanja, doznaje se u splitskoj policiji.

Vezani članci Dan poslije požara u centru Splita (Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL - 2 Policija o požaru u Splitu: Eksplodiralo je zbog plina, no nije jasno zašto je uopće curilo, šteta je velika Dan poslije požara u centru Splita (Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL - 5 U Splitu gasili požar cijelu noć: "Sreća što nitko nije ozlijeđen", na vatrogasce naletio pijani vozač

Dojava o požaru u skladištu u Dujmovači na adresi Put Mostina vatrogascima je stigla u 4:10 sati.

Na intervenciju gašenja izišlo je ukupno 13 vatrogasaca Javne vatrogasne postrojbe Split i DVD-a Vranjic s četiri vozila, pa su vatru lokalizirali u 4:40 sati.

Kako se doznaje, riječ je o prostoru od 120 kvadrata u kojem se nalazio razni građevinski materijal koji je izgorio, no još se uvijek ne zna materijalna šteta, s obzirom na to da na mjestu događaja traje policijski očevid kojim bi se trebao otkriti uzrok požara. (Hina)