Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uzrok nepoznat

Ugašen požar kod Solina, vatrogasci se s vatrom borili cijelu noć

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Požar u Solinu ugašen je u utorak ujutro oko 7 sati, a ugasili su ga vatrogasci šireg splitskog područja koji su se, osim s požarom, borili i s olujnim udarima bure, doznaje se u splitskom Vatrogasno-operativnom centru.

U požaru je izgorjelo dva hektra niskog raslinja, makije i trave. Vatrogasci su dojavu o požaru dobili nešto prije 22 sata i to da se vatra rasplamsala na predjelu Ilijinog potoka, kod tvornice Nadalina.

Pročitajte i ovo Ilustracija, požar Očevid u tijeku Tužan Uskrs u Slavoniji: U požaru obiteljske kuće smrtno stradala jedna osoba Požar kamiona Čistoće u Rijeci - 2 Veliki požar u Rijeci VIDEO Zapalio se kamion Čistoće, vatra se proširila na parkirane automobile: Šteta je više desetaka tisuća eura

Vatra se, potpomognuta jakim vjetrom, brzo širila, pa su na teren odmah otišli pripadnici dobrovoljnih vatrogasnih društva iz Solina, Vranjica, Klisa, Dugopolja, Zagore i Mladosti te splitska Javna vatrogasna postrojba sa 33 vatrogasca i 11 vozila.

Požar je lokaliziran oko 23:30, no vatrogasci su na terenu ostali cijelu noć sve do utorka ujutro dok vatru nisu u potpunosti ugasili. Još se uvijek ne zna što je uzrok požara. (Hina)

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene