Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Požar u Metalnoj galanteriji 'Sumina'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U poduzeću za proizvodnju vijaka Metalnoj galanteriji 'Sumina' u Draganićkom Lugu oko 13 sati planuo je požar većih razmjera, izvijestila je karlovačka Policijska uprava.

Gašenje je u tijeku. Od zapovjednika karlovačke Javne vatrogasne postrojbe Roberta Hranilovića doznaje se da je požar lokaliziran na krovištu gdje je i planuo, te da se nije proširio na donji dio hale zahvaljujući brzoj intervenciji 20-ak vatrogasaca s pet specijaliziranih vozila; tri iz JVP-a Karlovac i dva iz dobrovoljnih vatrogasnih društava iz Draganića i Mrzljaka.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Stvorile se gužve Policija zatvorila autocestu kod Draganića i pregledava sva vozila Osmero stanovnika u Draganiću držalo roba (Ilustracija: Guliver/Thinkstock) Nije imao kamo otići Imao teško djetinjstvo: Detalji o žrtvi osmero hrvatskih državljana iz Draganića

Budući da se zapalio termoizolacijski materijal na krovu, nastalo je puno dima, što je znatno otežalo izvlačenje plinskih boca i aparata za zavarivanje kako bi se spriječile moguće eksplozije. Sada slijedi otvaranje krova kako bi se zaustavilo širenje vatre kroz krovište, rekao je Hranilović.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene