Kako doznajemo iz PU zagrebačke, u zagrebačkim Sesvetama buknuo je požar u skladištu paleta i papira u Sesvetama.


U zagrebačkom naselju Sesvete, Novi Jelkovec, oko 11:30 sati buknuo je požar u skladištu paleta i drvnog materijala, te praonice za teretna vozila u Sesvetama, a vatra se proširila na šikaru i krovišta dviju obližnjih kuća. Na zgradi skladišta popucala su stakla.

Vezani članci Termometar, ilustracija Temperature idu do 45 Celzijevih stupnjeva: Jedna od glavnih turističkih destinacija pogođena najgorim vrućinama od '87. Velik požar u okolici Trogira - 5 Vjetar je malo popustio, no veliki požar kod Trogira još nije pod kontrolom, iscrpljeni gasitelji poslali važnu poruku turistima i građanima

Na terenu je bilo deset vozila javne vatrogasne postrojbe i deset vozila DVD-a te 40-ak vatrogasaca, rekli su za Dnevnik.hr iz JVP Zagreb. Požar je pod nadzorom te se tenutno vrši sanacija požarišta, njegovo prekapanje i polijevanje ne bi li se i zadnji žar ugasio, a nakon očevida će se utvrditi uzrok njegovog izbijanja.

Vlasnik skladišta Admir Sarunović rekao je ekipi Nove TV kako procjenjuje da šteta nije manja od 500.000 kuna, te da je moguće kako je netko požar podmetnuo, jer na tom prostoru nema ništa što bi eventualno moglo prouzročiti požar.

O veličini požara svjedoče snimka i fotografije koje su nam poslali čitatelji. Ukoliko ste se i vi našli blizu mjesta događaja, te uspjeli fotografirati događaj, pošaljite nam svoje fotografije na moj.report@novatv.hr ili na našu Facebook stranicu.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.