Buknuo je požar u javnoj garaži na zagrebačkom Kvatriću. Kako doznajemo od zagrebačkih vatrogasaca, dojavu o požaru su dobili oko 22 sata.


Radi se o javnoj garaži na adresi Ulica Pavla Šubića 55. Požar je izbio na -2. katu podzemne garaže, a vatra je po obavijesti vatrogasaca zahvatila tri parkirana automobila. Iz garaže izlazi crni dim. Na teren je izašao 21 vatrogasac sa šest vatrogasnih vozila.

Vezani članci Vatrogasci, ilustracija Podmetnuo požare na uskrsno jutro pa promatrao vatrogasce: Kad je počeo bježati, uhvatila ga policija Požar u Zagrebu - 8 Izbio požar u Zagrebu: Gusti dim sukljao iznad bivše tvornice, dojave stizale iz gotovo cijelog grada. Vatrogasci objavili što se zapalilo

"Javna vatrogasa postrojba noćas oko 22 sata zaprimila je dojavu o požaru u javnoj garaži na adresi Trg Eugena Kvatrenika 6. Požarom na etaži -2 zahvaćeno je jedno vozilo, a u gašenju je sudjelovalo šest vatrogasnih vozila i 21 vatrogasac", priopćeno je iz Ureda za upravljanje u hitnim situacijama.

"Na terenu se osim vatrogasaca nalaze i djelatnici Policijske uprave zagrebačke, Elektre Zagreb, Zagrebačkog holdinga i Ureda za upravljanje u hitnim situacijama. Požar je ugašen, u tijeku je odimljavanje, a uzrok požara bit će poznat nakon policijskog očevida", dodaje se u priopćenju.