Obavijesti Video Pretražite Navigacija
UBRZO JE UGAŠEN

VIDEO Planulo u podzemnoj garaži na Kvaternikovu trgu u Zagrebu: Na teren izašlo šest vatrogasnih vozila, uzrok požara još nije poznat

Buknuo je požar u javnoj garaži na zagrebačkom Kvatriću. Kako doznajemo od zagrebačkih vatrogasaca, dojavu o požaru su dobili oko 22 sata.

Radi se o javnoj garaži na adresi Ulica Pavla Šubića 55. Požar je izbio na -2. katu podzemne garaže, a vatra je po obavijesti vatrogasaca zahvatila tri parkirana automobila. Iz garaže izlazi crni dim. Na teren je izašao 21 vatrogasac sa šest vatrogasnih vozila.

Pročitajte i ovo Ilustracija Na balkonu Gorjelo na sedmom katu zgrade: Vatrogasci brzo intervenirali, ali kada su stigli, za njih više nije bilo posla Slika nije dostupna Hitne službe na terenu Eksplozija i požar kamina u obiteljskoj kući u Zagrebu: Jedna osoba hitno prevezena u bolnicu

"Javna vatrogasa postrojba noćas oko 22 sata zaprimila je dojavu o požaru u javnoj garaži na adresi Trg Eugena Kvatrenika 6. Požarom na etaži -2 zahvaćeno je jedno vozilo, a u gašenju je sudjelovalo šest vatrogasnih vozila i 21 vatrogasac", priopćeno je iz Ureda za upravljanje u hitnim situacijama.

"Na terenu se osim vatrogasaca nalaze i djelatnici Policijske uprave zagrebačke, Elektre Zagreb, Zagrebačkog holdinga i Ureda za upravljanje u hitnim situacijama. Požar je ugašen, u tijeku je odimljavanje, a uzrok požara bit će poznat nakon policijskog očevida", dodaje se u priopćenju.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene