Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Očevid u tijeku

Požar u Zagrebu: Iz goruće kuće vatrogasci spasili ženu i dijete

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ugašen je požar koji je u srijedu popodne izbio u kući u zagrebačkom naselju Trnovčici te pritom zahvatio i krov susjedne kuće, a žena i dijete koji su izašli iz opožarene kuće pregledani su, i nisu ozlijeđeni, priopćio je u srijedu navečer zagrebački gradski Ured za upravljanje u hitnim situacijama.

Javna vatrogasna postrojba (JVP) Grada Zagreba dobila je dojavu o požaru kuće na adresi Božjakovinska 32 u Trnovčici oko 18:40. Na teren je izašlo osam vatrogasnih vozila s 28 vatrogasaca. Požar, koji je zahvatio i krov susjedne kuće, ugašen je.

Pročitajte i ovo Edi Delija i Sanja Jurišić Sezona pred vratima Vatrogasci najavljuju prosvjed, ne žele u vatru za 900 eura: "Ovaj put ne odustajemo. Idemo do kraja" Požar kod Šibenika Gasi ga 50 vatrogasaca Veliki požar kod Šibenika: "Zbog vjetra se vatra brzo širi, a gašenje otežava i nepristupačan teren"

Nastavni zavod za hitnu medicinu Grada Zagreba pregledao je ženu koja je s djetetom izašla iz požarom zahvaćene kuće, te je utvrđeno da nisu ozlijeđeni. Na terenu su i dežurni službenici Ureda za upravljanje u hitnim situacijama i zagrebačka policija.

Uzrok požara bit će poznat nakon očevida. (Hina)


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene