Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Noćas u 3.54 sata, u ulici Đura Basaričćeka u Dubrovniku, izbio je požar na osobnom automobilu 'Škoda Fabia', koji je u vlasništvu Luke Delije, inspektora Odjela za suzbijanje opojnih droga PU dubrovačko-neretvanske, a koji je bio parkiran ispred njegove obiteljske kuće.


Potpuno uništena Škoda u centru grada - stručno zapaljena s jasnom porukom. Mladi je inspektor poznat po svojoj upornosti i velikom broju uspješnih zapljena. Narkomani su za osvetu izabrali automobil. 'Zasad nemamo utvrđenu materijalnu štetu. Prema informacijama koje imamo unutrašnjost vozila je izgorjela', kazala je glasnogovornica PU dubrovačko-neretvanske Marija Gjenero.

Vezani članci PR Zadržavanje pažnje potrošača najveći je izazov svakog branda Gabrielle Union (Foto: Profimedia) Holivudska glumica tvrdi da nikad nije doživjela više mržnje nego u Dubrovniku, opisala je traumatično iskustvo na koje je reagirao i dubrovački gradonačelnik

Droga je u posljednjih nekoliko godina u gradu postala prava pošast. Iako većina građana pretpostavlja tko su glavni dileri oni i dalje slobodno šeću. Nedavno je uhićena i osuđena jaka narko skupina a neki od uhićenih dilera još iz pritvora su poručili kako su spremni ići do kraja i sve raskrinkati. Ana Bugarin supruga policajaca dilera Miroslava javno je rekla da će otkriti tko je iz policije umiješan u slučaj. Kako doznajemo Luko Delija angažirani je inspektor koji je dosad razbio nekoliko narko skupina. Navodno je prije nekoliko dana zaprimio izravnu pirjetnju od jednog člana skupine koji je na slobodi. Prije dvije godine u Dubrovniku je zapaljen automobil prometnom policajcu Denisu Paveli. Slučaj do danas nije riješen.