Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Upozorenje policajcu?

VIDEO: Zapaljen automobil policijskog inspektora

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Noćas u 3.54 sata, u ulici Đura Basaričćeka u Dubrovniku, izbio je požar na osobnom automobilu 'Škoda Fabia', koji je u vlasništvu Luke Delije, inspektora Odjela za suzbijanje opojnih droga PU dubrovačko-neretvanske, a koji je bio parkiran ispred njegove obiteljske kuće.

Potpuno uništena Škoda u centru grada - stručno zapaljena s jasnom porukom. Mladi je inspektor poznat po svojoj upornosti i velikom broju uspješnih zapljena. Narkomani su za osvetu izabrali automobil. 'Zasad nemamo utvrđenu materijalnu štetu. Prema informacijama koje imamo unutrašnjost vozila je izgorjela', kazala je glasnogovornica PU dubrovačko-neretvanske Marija Gjenero.

Pročitajte i ovo Policija je uhitila dvojicu mladića koja su sudjelovala u tučnjavi Video se brzo proširio Dubrovačka policija reagirala nakon snimke brutalne tučnjave: Uhićena dvojica maloljetnika Privedena Albanka - 3 Česte nesreće Dnevnik Nove TV doznao zašto je područje na kojem se dogodila stravična tragedija - opasno: "To na tijelo ima efekt kao da je pod utjecajem alkohola"

Droga je u posljednjih nekoliko godina u gradu postala prava pošast. Iako većina građana pretpostavlja tko su glavni dileri oni i dalje slobodno šeću. Nedavno je uhićena i osuđena jaka narko skupina a neki od uhićenih dilera još iz pritvora su poručili kako su spremni ići do kraja i sve raskrinkati. Ana Bugarin supruga policajaca dilera Miroslava javno je rekla da će otkriti tko je iz policije umiješan u slučaj. Kako doznajemo Luko Delija angažirani je inspektor koji je dosad razbio nekoliko narko skupina. Navodno je prije nekoliko dana zaprimio izravnu pirjetnju od jednog člana skupine koji je na slobodi. Prije dvije godine u Dubrovniku je zapaljen automobil prometnom policajcu Denisu Paveli. Slučaj do danas nije riješen.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene