Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Požar iznad Metkovića još uvijek aktivan

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Požar iznad Metkovića u predjelu Šibanica i dalje je dijelom aktivan, ali nema opasnosti po stambene objekte, izvijestilo je jutros Vatrogasno operativno središte iz Divulja.

Požar iznad Metkovića, koji je izbio jučer poslijepodne i zahvatio oko 50 hektara borove šume, i dalje je aktivan na sjeverozapadnoj i istočnoj strani, ali u manjem opsegu - fronta požara je oko 150 metara. Na ostalim dijelovima požarište je pod nadzorom.

Pročitajte i ovo Potres epicentar u BiH Potres se osjetio i na jugu Hrvatske: "Jaka tutnjava i udar" Počelo suđenje za smrt dječaka Gabrijela - 2 četiri i pol godine nakon smrti Počelo suđenje liječnicama i medicinskoj sestri za smrt Gabrijela (9): "Ne možemo govoriti o onome što se događalo u sudnici"

Uz 16 vatrogasnih vozila i 90 vatrogasaca iz državnih intervencijskih postrojbi iz Splita i Dubrovnika, javnih vatrogasnih postrojbi i dobrovoljnih vatrogasnih društava Dubrovačko-neretvanske županije od jutros u 6 sati požar gase i dva protupožarna zrakoplova.

Državna uprava za zaštitu i spašavanje (Centar 112) sinoć je
izvijestila da su iznad Metkovića izbila tri požara koji su se za
nekoliko sati spojili u jedan.

Zapovjednik metkovskih vatrogasaca Jure Pilj kazao je da je vatra gorila na međusobno udaljenim mjestima pa se pretpostavlja da su požari podmetnuti.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene