Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zapalili jahte na Zenti

Potvrda policije: Mladi iz obijesti zapalili brodove, šteta 2,7 milijuna kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šteta u jučerašnjem požaru u kojem su izgorjela tri broda u splitskoj lučici Zenti jest 2,7 milijuna kuna, objavila je policija nakon obavljenog očevida.

Osamnaestogodišnjake M.N. i M.F., koji su raketama zapalili brodove, istražni sudac Županijskoga suda u Splitu nakon ispitivanja pustio je da se brane sa slobode.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna USKORO SANKCIJE Dnevnik Nove TV neslužbeno doznaje detalje zamrzavanja imovine ruskih oligarha u Hrvatskoj, poznato i koliko ih ima Slika nije dostupna Objavilo ministarstvo Objavljen popis jahti i brodica koje će biti brisane: Sredinom prosinca iz Upisnika brodova nestaje više od 8500 plovila

Kako se doznaje u policiji, osumnjičeni mladići kad su počinili kazneno djelo nisu bili pod utjecajem alkohola. Policiji su izjavili da su iz obijesti provalili u jahtu nogometaša Igora Tudora (32) iz koje su ukrali signalne rakete.

>> FOTO: Raketa iz disko kluba zapalila tri broda

S obale su ispaljene tri rakete - prva je pala u more, druga kod stražarske kućice, a treća je pogodila i zapalila brod koji je ubrzo potonuo. Vatra se proširila na još dva broda, a dijelom je zahvatila i četvrti brod koji je bio usidren u blizini. (Hina)

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene