Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šaketanje na cesti

Potukli se bivši tajnik i suprug predsjednice udruge 'Hrabro dijete'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dva muškarca prvo su se posvađala, a potom potukla i to na ulici u Novoj Gradišci.

U Novoj Gradišci došlo je do tučnjave između dva muškarca, a neslužbeno se doznaje da su se na ulici šakama obračunali suprug predsjednice udruge 'Hrabro dijete' Marjan Žužić i bivši tajnik i suosnivač iste udruge Alen Kocić, piše Večernji list.

Pročitajte i ovo Policija je uhitila dvojicu mladića koja su sudjelovala u tučnjavi Video se brzo proširio Dubrovačka policija reagirala nakon snimke brutalne tučnjave: Uhićena dvojica maloljetnika Ilustracija teške ozljede UZNEMIRUJUĆE Snimka brutalnog premlaćivanja u Splitu: Mladić koji je zbog udaraca šakama i nogama zadobio teške ozljede mozga i dalje se bori za život

'Danas oko 12 sati u središtu Nove Gradiške došlo je najprije do verbalnog, a zatim i do fizičkog razračunavanja dvojice muškaraca u dobi od 51 i 42 godine. Policija će protiv obojice dostaviti optužni prijedlog Prekršajnom sudu u Novoj Gradiški zbog narušavanja javnog reda i mira', izvijestila je PU brodsko posavska.

Atanasovska: Zatajeno je više od dva milijuna kuna!

Razlog šaketanja su navodno događanja vezana za aferu u kojoj se našla Udruga oko novca prikupljivanih za liječenje djevojčice Nore Šitum. Kocić je udrugu nekoliko mjeseci nakon napuštanja optužio za financijske malverzacije. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene