Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zadržan u bolnici

Potukao se s trojicom, uboli ga nožem i ostavili ispred banke

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Splitska policija istražuje tko je i zbog čega u središtu grada jučer poslijepodne oko 16 sati teško ozlijedio 36-godišnjeg Davora B. koji je policiji otprije poznat po zlouporabi droge, razbojništvima, krađama i teškim krađama.

Ozlijeđeni je pronađen u Tolstojevoj ulici, kod poslovnice Imex banke. Zbog ubodne rane u lijevom bedru i rezne rane na palcu zadržan je na Odjelu kirurgije Kliničkog bolničkog centra.

Pročitajte i ovo Ilustracija Pokušaj ubojstva Uključio se u noćnu svađu na ulici pa izvukao nož i ubo muškarca Ivan Kaštelan, reporter Nove TV Policija objavila fotografiju Traje velika potraga za napadačem nakon krvavog sukoba u Solinu: Reporter Dnevnika Nove TV o detaljima napada

Kako doznajemo u PU Splitsko-dalmatinskoj, Davor se najprije posvađao s tri nepoznate osobe, a onda je uslijedila tuča u kojoj je izvukao 'deblji kraj'.

Policiji je poznat po zlouporabi droge, razbojništvima, krađama i teškim krađama. Pretpostavlja se da mu je ubodna rana zadana džepnim nožem. Policija je obavila očevid i nastavllja izvide kako bi otkrila počinitelje. (Agencija VLM)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene