Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zaradio prijavu

Potrošio novac i sam se ranio pa prijavio da ga je napao pljačkaš

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je potrošio više od tisuću eura i sam se ozlijedio nožem, 24-godišnjak iz Župe dubrovačke policiji je prijavio da ga je u kući napao i opljačkao maskirani muškarac, no u policiji je 'zaradio' prijavu za lažno prijavljivanje kaznenog djela.

Dubrovačko-neretvanska policija priopćila je u utorak da je u nedjelju, 10. prosinca, 24-godišnjak prijavio razbojništvo na svoju štetu u obiteljskoj kući u Župi dubrovačkoj. U prijavi je naveo da mu je nepoznata maskirana muška osoba, uz prijetnju hladnim oružjem, oduzela novčani iznos od 1200 eura, te ga lakše ozlijedila nožem.

Pročitajte i ovo Bruna Papić - 1 Napadač priveden Stravičan napad na žene u Splitu: Struka poslala jasnu poruku, a jedno je ključno Ilustracija Zabijao se autom u njihov Clio Optužen muškarac čiji je ponašanje zgrozilo Hrvatsku: Svi pamte njegov napad na troje mladih

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 24-godišnjak lažno prijavio kazneno djelo i sam sebe ozlijedio radi dokazivanja prijave, a kako bi opravdao činjenicu da je taj novac potrošio.

Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo lažnog prijavljivanja kaznenog djela, policija protiv osumnjičenog podnosi kaznenu prijavu nadležnome državnom odvjetništvu, navodi se u priopćenju. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene