Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija traži počinitelja

Zagreb: Pervertit na ulici napao četiri žene

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka policija traga za muškarcem koji je jučer nad četiri ženske osobe počinio bludne radnje.

U vremenu od 10 do 13, 30 sati nepoznati je počinitelj na Zakmardijevim stubama, Ksaverskoj i Miramarskoj i Rockfellerovoj ulici počinio bludne radnje nad 20-godišnjakinjom, 24-godišnjakinjom, 33-godišnjakinjom i 37-godišnjakinjom. Prema neslužbenim informacijama muškarac s vunenom kapom na glavi ženama je prilazio s leđa, dirao ih po grudima, stražnjici i tijelu, a zatim bi pobjegao.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Bludničio nad 9-godišnjim djetetom Slika nije dostupna Zadar: Priveden zbog bludnih radnji nad dvojicom muškaraca

PU zagrebačka pretpostavlja da se najvjerojatnije radi o istom muškarcu. Riječ je o mlađoj osobi u dobi između 20 i 35 godina, visine između 175 i 185 centimetara, mršavije tjelesne građe koji je odjeven u tamnu zimsku jaknu i traperice, a na glavi ima tamnu vunenu kapu.

Riječ je o osobi sa slabim egom koja teži brzim i kažnjivim uzbuđenjima, smatraju stručnjaci. 'Takva osoba nastoji na ovaj način pokazati kako može u kraćem vremenskom razdoblju imati kontakte sa više žena, dakle njemu je jako važno da on sebi dokaže da nešto vrijedi', kaže psihijatar Gruden.

U prosincu je u Osijeku uhićen manijak koji je u tri mjeseca napastovao 12 žena. Policiji je priznao da napade nije planirao već ih je izvodio uvijek kada je 'nagon bio jači od njega'.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene