Obavijesti Video Pretražite Navigacija
More nije onečišćeno

Potonula jedrilica kod otoka Žuta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policijska uprava šibensko-kninska izvijestila je jutros kako se kod otoka Žuta nasukala i potonula jedrilica u vlasništvu 80-godišnjeg austrijskog državljanina, a ozlijeđenih nije bilo.

Kako je objavljeno na internetskim stranicama Državne uprave za zaštitu i spašavanje, Županijski centar 112 Šibenik primio je informaciju od operativno-komunikacijskog centra policije da je jedrilica potonula jučer oko 12,30 sati kod otoka Žut, na grebenu Dinarići.

Pročitajte i ovo Otok Kauai na Havajima Što to on gradi? Golemi tajni građevinski projekt iza zida: "Ima podzemno sklonište i otvor za bijeg! Ovakvo nešto radi samo vojska" Potonula splav na Dunavu šokantno otvaranje VIDEO Dramatične snimke iz susjedstva: Gosti su se zabavljali na otvorenju, a onda je splav počela tonuti

Dvoje stranih državljana s jedrilice na svoj brod preuzeo je lokalni ribar, nije bilo ozlijeđenih, a u trenutku potonuća nije došlo do onečišćenja mora. Na mjesto nesreće upućen je brod Lučke kapetanije iz Murtera, navodi Županijski centar 112. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene