Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Lovila ga i interventna

Neviđena potjera u Splitu: Pola sata bježao policiji, otpao mu kotač, dva puta je srušio policajca, udario u službeni auto

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policajci su pokušali zaustaviti muškarca za kojim je raspisana potraga, no on je dao gas...

Policajci su u ponedjeljak u 16:15 sati u Ulici Sedam Kaštela kod Marjanskog tunela u Splitu, u Passatu uočili muškarca za kojim je raspisana potraga. Naredili su mu da se zaustavi, no on im je pobjegao. 

Pročitajte i ovo Ilustracija djevojčica na intenzivnoj Obrat u slučaju teško opečene jednogodišnjakinje u Splitu: Policija objavila detalje Ilustracija Novi incident Užas u Splitu! Muškarac pratio ženu automobilom i prijetio joj nožem: "Kći je samo govorila - Mama vozi, mama vozi!"

Policajci su krenuli za njim i oglušio se na njihove naredbe. U potjeru su se odmah uključili i interventna policija te policajci na motociklima. 

"Prilikom bijega vozač Passata je oborio policijskog službenika koji je upravljao službenim MTC", javlja policija. 

Bjegunac je navodno udario i policijski auto, a kako piše Dalmacijadanas, službenika na motoru srušio je čak dva puta. 

Neki očevici kažu kako takvu potjeru nisu u životu vidjeli.  

Vozač i putnik iz vozila uhićeni su i oko 16:40 privedeni u službene prostorije te je nad njima u tijeku kriminalističko istraživanje.

Slobodna Dalmacija piše kako je tijekom potjere na Passatu je otpao jedan kotač. Sve je, kako list doznaje od svjedoka, završilo kada je na Kili bjegunac vozilom skoro uletio u dvorište jedne obiteljske kuće.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene