Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Brojne teorije

Policija ne želi isključiti nijednu mogućnost u potrazi za Antonijom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Potraga za Antonijom Bilić traje već gotovo mjesec dana, a teorije o njezinom nestanku iz dana u dan sve su brojnije.

Iskaze Dragana Paravinje policija uzima s rezervom, jer se radi o čovjeku koji očigledno ne govori punu istinu, pa se pretražuje puno šire područnje od navedenih na ispitivanjima.

Pročitajte i ovo Potraga za malenom Dankom ušla je u treći dan Nestala u utorak U BiH uhitili trojicu koji su tvrdili da imaju informacije o malenoj Danki, nevjerojatno je što su izjavili nakon uhićenja Domagoj Mikić i Marko Rakovac - 3 Potraga se širi Hrvatska ponudila pomoć u potrazi za malom Dankom: HGSS-ovac otkrio koji su ključni koraci

Policija zbog toga svim dijelovima njegovog iskaza pristupa s velikim oprezom i ne isključuje nijednu mogućnost, a potvrđeno nam je i kako policija ne želi decidirano tvrditi da je Antonija Bilić ubijena.

'Pretraženo je cijelo Brljansko jezero. Ako je tijelo bilo tamo, ako je Dragan Paravinja govorio istinu, vodeni val ga je mogao odnijeti preko barijera čak do mora', kazao je za Dnevnik.hr pročelnik Hrvatske gorske službe spašavanja Vinko Prizmić. Postoje, kazao je Prizmić, nekoliko mogućnosti.

'Par dana nakon što je tijelo navodno bačeno u rijeku Krku, obilne kiše donijele su veliku količinu vode u Brljansko jezero. Voda se prelijevala iz hidroelektrane i moguće je da je vodeni val tijelo odnio preko barijera, možda i do mora', kazao je Prizmić te dodao kako je to iskustvo HGSS-a, tj. takve stvari su se, kaže, već događale u potragama za utopljenicima. 

Postoji i mogućnost da je veliki vodeni val Antonijino tijelo odnio u neki podvodni, roniocima nevidljivi kanal ili da je ogromna snaga vode njezino tijelo zajedno s muljem, granjem i trstikom 'ubacila' u neku od podvodnih špilja.  'Isušit ćemo jezero. Moramo ga cijelog pretražiti. Ako je tijelo prekriveno muljem ili granama to se ronjenjem i sonarom vrlo teško može vidjeti. Isušit ćemo jezero pa ponovno pretražiti jezero', pojasnio je Prizmić te dodao kako se radi o desecima tisuća hektara nepreglednog prostora.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene