Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija traži pomoć

Pomozite identificirati mladića na kojeg je u Osijeku naletio vlak

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Identitet mladića koji je jučer u Osijeku poginuo u naletu vlaka još nije utvrđen, pa je policija zamolila sve koji imaju korisnu informaciju o identitetu stradalog da ih dojave na broj telefona 031/192.

Jučer oko 16 sati iza osječke crkve Sv. Leopolda Bogdana Mandića putnički vlak, koji prometuje na relaciji Osijek - Slavonski Šamac, naletio je na nepoznatog mlađeg muškarca i usmrtio ga, izvijestila je danas osječko-baranjska Policijska uprava (PU).

Pročitajte i ovo Smještaj za rehabilitirane ovisnike u Osijeku - 3 Nova šansa Kućni red, rad s psihologom, mogućnost zaposlenja: "Ovdje se život odvija po određenim pravilima" Požar u Osijeku Tijekom noći VIDEO Veliki požar u Osijeku: Vatra progutala napuštenu halu HŽ-a

S obzirom na to da kod poginulog nisu pronađeni nikakvi osobni dokumenti, koji bi pomogli pri utvrđivanju identiteta, u toj PU mole građane koji imaju korisne informacije o identitetu stradale osobe da ih dojave policiji.

FOTO Zagreb: Tragedija na željezničkoj pruzi

Stradali mladić, u dobi od oko 18 – 20 godina, smeđe kose i atletske građe, bio je odjeven u maskirne hlače, bijelu majicu kratkih rukava s logom mačeva, sivu "duks" majicu i karirane tenisice. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene