Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Splitska policija već gotovo mjesec dana šuti o jednoj neugodnoj priči koja se dogodila u razdoblju između 19. i 26. kolovoza na četvrtom katu zgrade PU splitsko-dalmatinske, piše Slobodna Dalmacija.


Iz ureda A.V., načelnika Odjela za nezakonite migracije, ukraden je pištolj marke glock s pripadajućom futrolom koji je on držao u svojem nezaključanom ormaru. Policija je već Općinskom državnom odvjetništvu u Splitu podnijela kaznenu prijavu protiv za sada nepoznatog počinitelja, ali o ovom događaju za sada ipak nisu spremni opširnije govoriti za javnost, piše Slobodna Dalmacija.

Nema zataškavanja

Vezani članci Slika nije dostupna Načelnik Tisnog zabranio predstavljanje knjige na temu "Za dom spremni" u općinskim prostorijama Slika nije dostupna Ukraden Bondov zlatni pištolj

'Policijski izvidi su u tijeku i dok oni ne završe mi o bilo kakvim detaljima kao i samom događaju ne bismo govorili za javnost. Ne zataškava se ništa od javnosti, nego se samo ostavlja prostor da krim službenici u miru odrade svoj posao. Kada obrada bude gotova, nema prepreke da tada o tome izvijestimo javnost', rekla je glasnogovornica PU splitsko-dalmatinske Marina Kraljević-Gudelj.