Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Splitska policija već gotovo mjesec dana šuti o jednoj neugodnoj priči koja se dogodila u razdoblju između 19. i 26. kolovoza na četvrtom katu zgrade PU splitsko-dalmatinske, piše Slobodna Dalmacija.


Iz ureda A.V., načelnika Odjela za nezakonite migracije, ukraden je pištolj marke glock s pripadajućom futrolom koji je on držao u svojem nezaključanom ormaru. Policija je već Općinskom državnom odvjetništvu u Splitu podnijela kaznenu prijavu protiv za sada nepoznatog počinitelja, ali o ovom događaju za sada ipak nisu spremni opširnije govoriti za javnost, piše Slobodna Dalmacija.

Nema zataškavanja

Vezani članci Dario Zurovec, Ivan Penava, Matija Posavec, i Dario Hrebak Sjedit će na dvije fotelje: Što su dosad u svojim gradovima napravili budući saborski zastupnici, sadašnji gradonačelnici? Nediljko Bubnjar (Foto: Pixell) Sudac istrage saslušao načelnika Škabrnje Nediljka Bubnjara i pustio ga da se brani sa slobode

'Policijski izvidi su u tijeku i dok oni ne završe mi o bilo kakvim detaljima kao i samom događaju ne bismo govorili za javnost. Ne zataškava se ništa od javnosti, nego se samo ostavlja prostor da krim službenici u miru odrade svoj posao. Kada obrada bude gotova, nema prepreke da tada o tome izvijestimo javnost', rekla je glasnogovornica PU splitsko-dalmatinske Marina Kraljević-Gudelj.