Policijsko vozilo naletjelo na dijete (Foto: Ivica Galovic/PIXSELL)
Policijsko vozilo naletjelo na dijete (Foto: Ivica Galovic/PIXSELL)

Policijsko vozilo danas je naletjelo na dijete u Starom Slatiniku, nedaleko od Slavonskog Broda.


Do prometne nesreće u Starom Slatiniku u kojoj je u utorak poslijepodne teško ozlijeđen sedmogodišnji dječak kada je na njega naletio policijski automobil došlo je kada je dječak počeo neoprezno prelaziti kolnik, utvrđeno je očevidom Županijskoga državnog odvjetništa.

Vezani članci Policijski očevid/Ilustracija (Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL) Policija objavila detalje i uzrok teške prometne nesreće na autocesti kod Bajakova U prometnoj nesreći prevrnulo se poliicjsko vozilo (Foto: Goran Stanzl/PIXSELL) - 1 Stručnjaci odgovaraju - smije li policija s rotirkama proći kroz crveno?

 

Do nesreće je došlo u 16:30 sati u Starom Slatiniku mjestu u sklopu općine Brodski Stupnik. Očevidom Županijskog državnog odvjetništva utvrđeno je da je do prometne nesreće došlo u trenutku kada je dječak počeo neoprezno prelaziti kolnik, te je tada na njega naletjelo policijsko vozilo, izvijestila je u utorak navečer glasnogovornica Policijske uprave (PU) brodsko-posavske Kata Nujić.

Odmah nakon prometne nesreće, policijski službenik i dječakovi roditelji prebacili su dječaka u policijsko vozilo i krenuli prema bolnici u Slavonskome Brodu kako bi dječaku što prije bila pružena liječnička pomoć.

Policijski službenik je bio u neposrednom kontaktu s djelatnicima Hitne službe, s kojima su se susreli u Slobodnici. Tom prilikom dječaka su preuzeli zdravstveni djelatnici, a nakon ukazane hitne liječničke pomoći, zadržan je na daljnjem liječenju u bolnici u Slavonskome Brodu. (Hina)

 

Policijsko vozilo naletjelo na dijete (Foto: Ivica Galovic/PIXSELL)
Ilustracija (Foto: Ivica Galovic/PIXSELL)

.