Policijsko vozilo naletjelo na dijete (Foto: Ivica Galovic/PIXSELL)
Policijsko vozilo naletjelo na dijete (Foto: Ivica Galovic/PIXSELL)

Policijsko vozilo danas je naletjelo na dijete u Starom Slatiniku, nedaleko od Slavonskog Broda.


Do prometne nesreće u Starom Slatiniku u kojoj je u utorak poslijepodne teško ozlijeđen sedmogodišnji dječak kada je na njega naletio policijski automobil došlo je kada je dječak počeo neoprezno prelaziti kolnik, utvrđeno je očevidom Županijskoga državnog odvjetništa.

Vezani članci U Dugavama se sudarila dva auta (Foto: Jurica Galoic/PIXSELL) - 2 Zapalio se automobil nakon sudara u zagrebačkim Dugavama: Vatrogasci gasili požar, jedna osoba ozlijeđena Postavljeni ležeći policajci u Blatu nakon tragične nesreće (Foto: Dnevnik.hr) - 5 Vozač koji je usmrtio djevojčicu u Blatu pušten na slobodu, njegov odvjetnik otkrio: "U trenutku nesreće uopće nije imao alkohola u krvi"

 

Do nesreće je došlo u 16:30 sati u Starom Slatiniku mjestu u sklopu općine Brodski Stupnik. Očevidom Županijskog državnog odvjetništva utvrđeno je da je do prometne nesreće došlo u trenutku kada je dječak počeo neoprezno prelaziti kolnik, te je tada na njega naletjelo policijsko vozilo, izvijestila je u utorak navečer glasnogovornica Policijske uprave (PU) brodsko-posavske Kata Nujić.

Odmah nakon prometne nesreće, policijski službenik i dječakovi roditelji prebacili su dječaka u policijsko vozilo i krenuli prema bolnici u Slavonskome Brodu kako bi dječaku što prije bila pružena liječnička pomoć.

Policijski službenik je bio u neposrednom kontaktu s djelatnicima Hitne službe, s kojima su se susreli u Slobodnici. Tom prilikom dječaka su preuzeli zdravstveni djelatnici, a nakon ukazane hitne liječničke pomoći, zadržan je na daljnjem liječenju u bolnici u Slavonskome Brodu. (Hina)

 

Policijsko vozilo naletjelo na dijete (Foto: Ivica Galovic/PIXSELL)
Ilustracija (Foto: Ivica Galovic/PIXSELL)

.