Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Drama u Zagrebu

PUCNJAVA U AUTOMATKLUBU Jedna osoba ozlijeđena, razbojnik u bijegu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iza 13 sati u Prečkom je ozlijeđena jedna osoba. Policijska intervencija je još u tijeku.

U Zagrebačkoj policiji potvrdili su kako je u tijeku policijska intervencija za dojavu koju su primili nešto iza 13 sati o incidentu u kojem je jedna osoba ozlijeđena. Prema prvim informacijama do pucnjave je došlo u automat klubu u zagrebačkom naselju Prečko pri čemu je jedna osoba ranjena.

Pročitajte i ovo Potraga za Dankom još traje Puno pitanja "Djetetu prilikom udarca krene krv, a mi nemamo DNK": Stručnjaci o slučaju ubijene Danke Ilustracija Uhićen je Mrtav pijan izazvao prometnu, pobjegao pa izazvao još dvije: Policija objavila detalje

U pljački automat kluba u zagrebačkom naselju Prečko, nakon koje je naoružani razbojnik pobjegao s još neutvrđenom količinom novca, hicem iz vatrenog oružja ozlijeđen je jedan muškarac, doznaje se u policiji.

Prema prvim policijskim informacijama nepoznati razbojnik upao je nešto iza 13 sati u automat klubu u ulici Slavenskoga 1.

Još nije utvrđeno pod kojim je okolnostima upotrijebio vatreno oružje čijim je hicem ozlijeđen muškarac. Ozlijeđenom je pomoć pružena u jednoj od zagrebačkih bolnica.

Počinitelj je s plijenom pobjegao s mjesta zločina, a za njim se intenzivno traga. Više informacija očekuje se nakon očevida.

Više detalja bit će poznato nakon očevida. (Hina/I.D.)
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene